top of page

2024 Agenda

STAY AHEAD OF THE INDUSTRY

7:30 am - 8:30 am

1 hour

Breakfast 

8:30 am - 8:45 am

15 minutes

Welcome and Opening 

8:45 am - 9:00 am

15 minutes

EssilorLuxottica/Axis Medical Presentation

Simon Robert

9:00 am - 10:00 am

1 hour

Myopia Management in 2024

Dr. Kate Gifford 

COPE Approved 1.00 Hour

10:00 am - 10:30 am

30 minutes

Treatments Algorithm 

Dr. Langis Michaud

COPE Approved 0.50 Hours

10:30 am - 10:45 am

15 minutes

Break

10:45 am - 12:15 pm

1 hour and 30 minutes

Case Studies & Panel Discussion

Dr. Kate Gifford and Dr. Langis Michaud

COPE Approved 1.50 Hours

12:00 pm - 6:00 pm

6 hours

Tradeshow

The Tradeshow will be open while sessions are in progress.

12:15 pm - 1:30 pm

1 hour and 15 minutes

Lunch

1:30 pm - 1:45 pm

15 minutes

Welcome Back

1:45 pm - 2:00 pm

15 minutes

CooperVision Presentation

Amy Chow

2:00 pm - 3:00 pm

1 hour

Treatment and Product Overview

Dr. Devan Trischuk and Dr. Jeffrey Walline

COPE Approved 1.00 Hour

3:00 pm - 3:20 pm

20 minutes

Break

3:20 pm - 3:50 pm

30 minutes

Treatment and Product Overview

Dr. Vishakha Thakrar

COPE Approved 0.50 Hours

3:50 pm - 4:20 pm

30 minutes

Panel Discussion

Dr. Devan Trischuk, Dr. Jeffrey Walline, and Dr. Vishakha Thakrar

4:20 pm - 4:30 pm

10 minutes

Closing

4:30 pm - 6:00 pm

1 hour and 30 minutes

Cocktail Reception

Sunday, April 21, 2024

7:30 am - 8:30 am

1 hour

Breakfast 

8:30 am - 8:45 am

15 minutes

Welcome and Opening 

Dr. Jeff Goodhew

8:45 am - 9:00 am

15 minutes

EssliorLuxottica Presentation

Dr. Kate Gifford

9:00 am - 10:00 am

1 hour

Myopia and Practice Management 

Dr. Tina Goodhew and Dr. Anita Voisin 

COPE Approved 1.00 Hours

10:00 am - 10:15 am

15 minutes

Break

10:15 am - 10:45 am

30 minutes

Panel Discussion

Dr. Anita Voisin, Dr. Tina Goodhew, and Dr. Vishakha Thakrar

COPE Approved 0.50 Hours

10:45 am - 11:45 am

1 hour

The Future of Myopia

Dr. Jeff Walline

COPE Approved 1.00 Hours

11:45 am - 12:00 pm

15 minutes

Closing

12:00 pm - 12:30 pm

30 minutes

Add On:

Lunch

12:30 pm - 1:25 pm

55 minutes

Add On: Principles of OrthoK Designs and How to Utilize Them for Myopia Management 

Dr. Devan Trischuk

COPE Approved 1.00 Hour

1:30 pm - 2:00 pm

30 minutes

Add On: Breakout Sessions

Dr. Leah Johnson, Dr. Devan Trischuk, and Amy Chow

2:00 pm - 2:55 pm

55 minutes

Add On: Starting OrthoK in Your Practice 

Dr. Devan Trischuk

COPE Approved 1.00 Hour

*CE hours will be COPE accredited

Saturday, April 20, 2024

bottom of page